Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /var/www/vhosts/nlvangeest.nl/httpdocs/wp/wp-includes/functions.php on line 4903 De beste Amaryllisbollen kopen doe je bij N.L. van GeestAmaryllis

Consument

Amaryllisbollen en Amaryllisbloemen kopen in onze winkel

Wij krijgen regelmatig vragen van consumenten of ze rechtstreeks bij ons Amaryllisbollen (Hippeastrum) kunnen kopen. Hiervoor hebben wij van 1 november tot begin februari een winkel langs de weg ter hoogte van de Monsterseweg 82 in ‘s Gravenzande waar u zowel Amaryllisbollen en Amaryllisbloemen kunt kopen.Vooral handig indien u in de buurt woont.

Amaryllisbollen kopen doe je bij N.L. van Geest

De winkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 – 17.00 uur.

Indien u verder weg woont kunt u Amaryllisbollen ook kopen in onze webshop Amaranth-Amaryllis waar u ons complete assortiment vindt. Rechtstreeks van de kweker en in de beste kwaliteit. U vindt hier ook meer informatie over de verzorging van uw Amaryllisbol en het opnieuw in bloei krijgen.
Klik op het logo hieronder om in de webshop te komen.

Mocht bovenstaande link niet werken dan onderstaande link volgen.

www.amaranth-amaryllis.com

Hartelijk dank voor uw interesse en veel plezier met uw aankoop.

Met hartelijke groet,

Ben van Geest