Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /var/www/vhosts/nlvangeest.nl/httpdocs/wp/wp-includes/functions.php on line 4903 Historie - AmaryllisAmaryllis

Historie

N.L. van Geest B.V. al sinds 1953 actief in Amaryllis

N.L. van Geest Amaryllis is een familiebedrijf die van generatie op generatie gespecialiseerd is in de bloembollenteelt en sinds 1957 met het kweken van Amaryllis (Hippeastrum) is gestart. Het bedrijf beschikt over drie productielocaties met een totale oppervlakte van 93.000 m2. De locatie van ons bedrijf in het Westland tegen de kust zorgt voor de juiste grondtype en klimaat om Amaryllis te kweken.

De productie van Amaryllis vraagt veel vakmanschap en aandacht om tot goede kwaliteit en bij de consument goed tot bloei te komen. Nadat de Amaryllisbollen zijn gerooid, gedroogd, gesorteerd, geprepareerd en voorzien van een warmwaterbehandeling, worden de Amaryllisbollen door ons eigen vervoer naar de plaats van bestemming gebracht.

De kwaliteit staat bij Amarylliskwekerij N.L. van Geest B.V. hoog in het vaandel. Het bedrijf is M.P.S.-A gecertificeerd wat garant staat voor het hoogste niveau van milieuvriendelijk produceren.


Onze historie in beeld

Wij zijn trots op ons verleden. Een aantal foto’s illustreren de rijke historie van generatie op generatie.

 

Een stukje historie…

2

1962 Ouderlijk huis omringd door tulpen

3_0

Pa van Geest tussen de tulpen met zijn hondje Molly (1962)

4

van links naar rechts: opa van Geest, in het midden Arie van Eijsden, rechts Pa van Geest. Dit ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig-dienstverband van Arie van Eijsden

5

Tulpen rooien (1965)

6

Pa van Geest, tomaten plukken (1963)

7

Peen bossen op de Achterweg in ‘s-Gravenzande

8

Werkzaamheden in de druivenkas (1957)

9

Sla poten (1960)

10bewerkt

Tuin N L van Geest Monsterseweg ‘s-Gravenzande