Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /var/www/vhosts/nlvangeest.nl/httpdocs/wp/wp-includes/functions.php on line 4903 Amaranth Dry, geselecteerde Amaryllissen speciaal voor droogbloeiAmaryllis

Amaranth® dry, geselecteerde Amaryllissen speciaal voor droogbloei

Nieuwe decoratieve mogelijkheden met Amaranth® dry!

N.L. van Geest biedt met Amaranth® Dry een exclusief assortiment Amaryllissen speciaal voor droogbloei. Bij droogbloei is geen aarde en water nodig om tot bloei te komen. Droogbloei is in tegenstelling tot wat velen denken niet bij alle Amaryllissen mogelijk waardoor veelal teleurstelling ontstaat over het uitblijven van de bloei. Werkelijk tot bloei komen doen gegarandeerd alle soorten onder Amaranth® dry. Hierdoor ontstaan nieuwe decoratieve mogelijkheden.  

Amaranth® dry is verkrijgbaar in cadeaudisplay in kerstsfeer of in houten kist met assortiment naar wens. Navulling van de cadeaudisplay is beschikbaar. Amaranth® dry is via FloraHolland via de vakhandel exclusief verkrijgbaar bij NL van Geest Amaryllis.

DSC05096s1_resizes DSC06189s2_resizes