Amaryllis groothandelscentra

Groothandelscentra vormen een belangrijk inkoopkanaal voor bloemisten, arrangeurs en tuincentra. Hier kun je snel het juiste assortiment van een goede kwaliteit inkopen. Amaryllisbollen zijn in de periode vanaf september tot februari een zeer belangrijk artikel voor een compleet assortiment.  

N.L. van Geest biedt een assortiment op soort of in mix in houten kistjes met een gevarieerd aanbod Amaryllisbollen. Alle bollen zijn voorzien van etiket op soort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amaranth® terra en Amaranth® dry

Amaranth® Terra biedt een excellente kwaliteit en exclusief assortiment Amaryllisbollen kant en klaar voor tuincentra en bloemisten inclusief point of sale waardoor een hoogwaardige uitstraling in het schap ontstaat.

Amaranth® dry biedt een droogbloei aanbod met Amaryllis soorten die droog gegarandeerd in bloei komen waardoor kerst arrangementen werkelijk de schoonheid krijgen die wordt verwacht door de klant.

Meer informatie over de verkoopmogelijkheden bij een groothandel kunt u krijgen bij Ben van Geest, +31 610 493 348 of +31 174 422 486, ben@nlvangeest.nl