Nieuw: de grootbloemige Queen serie

De grootbloemige Amaryllis Queen serie is nieuw in ons assortiment!

De Candy Queen, White Queen, Red Queen, Silver Queen en Spotted Queen zijn stuk voor stuk prachtige amaryllissen met een klassieke schoonheid en aanvullingen op het bestaande assortiment.

  • Candy Queen: onderscheidend door wit hart met witte meeldraden in helder contrast met de kelkkleur.
  • Red Queen: onderscheidend door de extra grote bloemen en donkere bloemsteel waardoor extra contrast.
  • Spotted Queen: onderscheidend door de helderrode adering op een  witte achtergrond. Een absolute aanwinst!
  • White Queen: onderscheidend door groot aantal kelken per bloemsteel. Waar 4 kelken normaal zijn, heeft White Queen er maar liefst 4 – 7 kelken die na elkaar in bloei komen waardoor extra lang wordt genoten van bloemen. Een zee van bloemen!
  • Silver Queen: onderscheidend door het helderrood met witte rand en groen hart. Opvallend is de zilverkleurige achterkant van de kelk.

 

2020 N.L. van Geest toonaangevend in dubbelbloemig

Dubbelbloemige Amaryllissen worden wereldwijd steeds populairder. Geen wonder aangezien de schoonheid enorm is. N.L. van Geest heeft de afgelopen jaren ingezet op vernieuwing van het assortiment waaruit de dubbelbloemige Amadeus serie is voortgekomen, waaronder de onderstaande Amadeus Candy®.  De Amadeus serie onderscheidt zich in bloemgrootte, kleur en houdbaarheid.

Nieuwe soorten Amaryllissen in 2020

Het assortiment van 2020 is weer uitgebreid met een aantal mooie nieuwe soorten amaryllissen .

De noviteiten voor 2020 zijn:

  • Flamed Amadeus, dubbelbloemig, helder rood met witte schakering (vanaf 2021 leverbaar)
  • Red Queen, grootbloemig, donker rood (vanaf 2021 leverbaar)
  • White Queen, grootbloemig, wit met groen hart (leverbaar)
  • Candy Queen, grootbloemig, donker roze met wit hart (leverbaar)
  • Spotted Queen, grootbloemig, helder rood geaderd (leverbaar)

2020 Showtuin Amaryllis van 9 t/m 27 maart

De jaarlijkse Showtuin Amaryllis voor professionals bij NL van Geest zal in 2020 van 9 t/m 29 maart 2020 plaatsvinden. Wij verwachten weer vele internationale bezoekers vanuit de professionele exporthandel.

Extra aandacht dit jaar voor de noviteiten in de grootbloemige Queen serie. Ook extra aandacht voor dubbelbloemige Amadeus lijn welke ondertussen de nieuwe internationale standaard in dubbelbloemigen is geworden.

De laatste dag van de open dagen kunnen consumenten ook een kijkje nemen in de Showtuin.

Showtuin Amaryllis

Amaryllisbol online kopen

De Amaryllis is een exclusieve bloem met een hoge schoonheid. De Amaryllis is in veel spectaculaire kleuren en vormen verkrijgbaar. Van donkerrood, wit tot geel en groot en klein. Ook in de vormen zijn veel variaties zoals Dubbelbloemigen, Grootbloemigen, Cybister en de Multiflora’s. Mooi om te geven en leuk om te krijgen.

Amaryllisbol online kopen

De Amaryllis is een ideale sfeermaker in zowel klassieke als moderne interieurs. Wilt u een amaryllisbol online kopen? Als consument kunt u uw amaryllis bestellen via onze webshop.

Bent u groothandel, exporthandel of anderszins professional, vereniging of stichting? Voor orders groter dan 50 stuks kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen.

Catalogus PDF

Amaryllis catalogus