2020 N.L. van Geest toonaangevend in dubbelbloemig

Dubbelbloemige Amaryllissen worden wereldwijd steeds populairder. Geen wonder aangezien de schoonheid enorm is. N.L. van Geest heeft de afgelopen jaren ingezet op vernieuwing van het assortiment waaruit de dubbelbloemige Amadeus® serie is voortgekomen waaronder de onderstaande Amadeus Candy®.  De Amadeus serie onderscheidt zich in bloemgrootte, kleur en houdbaarheid.

2020 Catalogus en noviteiten Amaryllissen N.L. van Geest

Het assortiment amaryllissen van 2020 is weer uitgebreid met een aantal mooie nieuwe rassen waarvoor kwekersrecht is verkregen.

De noviteiten voor 2020 zijn:

Flamed Amadeus, dubbelbloemig, helder rood met witte schakering
Red Queen, grootbloemig, donker rood
White Queen, grootbloemig, wit met groen hart
Candy Queen, grootbloemig, donker roze met wit hart

2019 Showtuin voor professionals geslaagd

De jaarlijkse Showtuin voor professionals bij NL van Geest van 11 maart t/m 29 maart 2019 was weer zeer geslaagd. Vele bezoekers vanuit de professionele internationale exporthandel en vakhandel keken hun ogen uit tijdens deze periode van kleurenpracht.

De dubbelbloemige Amadeus serie blijkt goed gewaardeerd te worden en opgepakt te worden.

De consument kon tijdens de laatste zaterdag van de open dagen een kijkje nemen in de Showtuin.

Amaryllisbol online kopen

De Amaryllis is een exclusieve bloem met een hoge schoonheid.

De Amaryllis is in veel spectaculaire kleuren en vormen verkrijgbaar. Van donkerrood, wit tot geel en groot en klein. Ook in de vormen zijn veel variaties zoals Dubbelbloemigen, Grootbloemigen, Kleinbloemigen, Cybister en de Multiflora’s. Mooi om te geven en leuk om te krijgen.

De Amaryllis is een ideale sfeermaker in zowel klassieke als moderne interieurs. Als consument kunt u uw amaryllis bestellen via onze webshop.

Bent u groothandel, exporthandel of anderszins professional, vereniging of stichting? Voor orders groter dan 50 stuks kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen.