N.L. van Geest biedt tuincentra de beste kwaliteit exclusieve Amaryllisbollen

N.L. van Geest veredelt en produceert Amaryllisbollen voor de hoogwaardige markt van tuincentra. Het bedrijf biedt een compleet assortiment exclusieve droogverkoop Amaryllisbollen van hoge kwaliteit zoals Grootbloemigen, Grootbloemig XXL, Dubbelbloemigen, Multiflora als de Cybister typen.

De verkoop van Amaryllisbollen vindt in de meeste landen plaats vanaf september wanneer de amaryllisbollen weer beschikbaar zijn. De amaryllisbol is een echte margemaker in de periode voor kerst en sfeermaker bij de consument thuis in het interieur.

N.L. van Geest produceert haar bollen in ‘s- Gravenzande in het Westland, Nederland. Deze Hollandse kwaliteit staat kwalitatief aan de top van de markt vanwege haar superieure bol- en bloeikwaliteit. Tevens zijn de Amaryllisbollen speciaal geprepareerd voor het verkoopschap waardoor een langere bewaring ontstaat. U biedt de consument het beste van de markt.

Speciaal voor tuincentra bestaat een consumentklaar droogbloei en droogverkoop assortiment onder het label Amaranth® dry en Amaranth® terra.

Het assortiment van N.L. van Geest is verkrijgbaar via gespecialiseerde groothandelscentra en exporthandelspartners. Wij helpen u graag op weg bij interesse.

Ben van Geest, (+31)610.493.348 of (+31)174.422.486, ben@nlvangeest.nl