Amaryllis smaakmaker in het totale bloembol assortiment

N.L. van Geest werkt samen met Nederlandse bloembollenexporteurs ten behoefte van haar internationale verkoop. Amaryllisbollen vormen een welkome aanvulling in het assortiment van deze spelers die zich met name richten op de internationale verkoop van tulpen, narcissen, lelies en andere bolbloemen.

De Amaryllis zorgt voor een versterking van het assortiment en biedt de exporteur kansen in de toenemende behoefte aan luxe en kwaliteit en daardoor wat duurdere bloembolproducten. Het is een product waarmee men zich goed kan onderscheiden en meerwaarde kan bieden. Bovendien is de Amaryllis een bolproduct die geschikt is voor de binnenshuis cultuur en vindt de verkoop plaats op een ander moment dan de reguliere bloembolgewassen voor de tuin en/of park.

Exportkansen in de internationale markt met Amaryllis

De populariteit van de Amaryllis neemt in gelijke tred met de welvaart wereldwijd toe. Met name de vraag uit Azië neemt de laatste jaren sterk toe met voorop landen als China, Japan en Z-Korea. Maar ook Rusland en Oost-Europa ontdekken de schoonheid van de Amaryllis.

De verkoop in de traditionele verkoopkanalen verandert momenteel van eenvoudige rode en witte soorten naar meer dubbelbloemige – en exclusieve soorten amaryllissen. Wij zien momenteel wereldwijd de opkomst van nieuwe webshops die vanaf de start inzetten met een breed exclusief assortiment amaryllissen.

N.L. van Geest biedt betrouwbaarheid, kwaliteit, service en goed contact

N.L. van Geest wordt bij haar exportklanten in hoge mate gewaardeerd vanwege het brede assortiment, goede kwaliteit, betrouwbaarheid, service en goed contact.

N.L. van Geest biedt vakkundig geprepareerde en ziektevrije droogverkoop en droogbloei amaryllisbollen welke uitstekende bloei garanderen.
N.L. van Geest biedt een breed assortiment Amaryllissen in vijf typen zoals de Grootbloemigen,
XXL, Midi, Cybister, Multiflora en Dubbelbloemigen waaronder de toonaangevende dubbelbloemige Amadeus serie.

Hollandse Amaryllisbollen kwalitatief de beste en meest duurzame keus

De productie van Hollandse Amaryllisbollen van N.L. van Geest B.V. vindt plaats in eigen beheer in onze kassen in ’s-Gravenzande in Nederland. Afhankelijk van de behoefte aan preparatie zijn deze beschikbaar vanaf wk 32. Deze Amaryllisbollen worden gekenmerkt door een zeer hoge kwaliteit en zeer goede bloei.

Het exclusieve assortiment van N.L. van Geest is uitermate geschikt voor de export daar waar de kwaliteit 100% op orde moet zijn en hoge fytosanitaire eisen gelden. De kwaliteit van een amaryllisbol herken je aan de binnenkant waar de knopvorming plaats vindt.

Hiernaast werken wij samen met onze Peruaanse partner voor een assortiment amaryllisbollen voor vroege levering. Onze focus ligt ook hier op het kunnen leveren van een uitstekend assortiment en bol- en bloeikwaliteit.

Voor verkoopmogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met:

Ben van Geest, +31 610 493 348 of +31 174 422 486, ben(at)nlvangeest.nl